yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapları, yangın eminği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müntesip kesif sorulan sorular ve cevapları:

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı marifet eksiltmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye akort ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar içinde birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri bayağıdaki şekilde sıralanabilir:

Projeye en onat Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı hakikat kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Yangın Çıkış Kapısı Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık kuruluşyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet bâtınin yeğleme edilir.

Ulaşım kolaylığı temin etmek ammaçlı strüktürlmış merdivenlerin dışında gönül güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Meslek idare etmek hesabına yangın merdivenleri içre adam çitndıran tüm dokumalarda olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı binaların ivedi çıkış bapsı olarak ihtimam gharabelik ve binadan hızlı tahliyeye imkan veren çok kullanışlı kapılardır. Nitelikli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın bapları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page